Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem to błyskawiczna przekąska imprezowa. Przygotujemy je dosłownie w kilka chwil. Słone krakersy połączone z delikatnym serkiem, łososiem oraz świeżym koperkiem super razem balansują smakowo. To jedne z moich ulubionych przekąsek ”na szybko” . Amatorom łosoia na pewno posmakują.
Składniki:
- krakersy solone
- plasterki łososia wędzonego
- serek śmietankowy
- koperek świeży
Przygotowanie:
- łososia kroimy/rozrywamy na mniejsze kawałeczki. Koperek siekamy.
- krakersy smarujemy serkiem i układamy na talerzu/półmisku. Na każdym krakersie układamy kawałek łososia i posypujemy koperkiem.
Zdjęcia
![](https://i0.wp.com/kasiawgarach.pl/wp-content/uploads/2022/01/271043626_963805781205298_363095463709083569_n-1.jpg?resize=735%2C551&ssl=1)